Tietoa Gimp ohjeista

gimp-logo-small
Alkuperiäiset ohjeet on luotu 2000-luvun alkupuolella ja nykyisellään ohjeistus on ikääntynyt, eikä välttämättä vastaa uusimpien Gimp-versioiden käyttöliittymää tai toimintoja. Itse en ole ollut toteuttamassa ohjeistusta vaan pidän ohjesivustoa yllä GIMP-yhteisön toiveesta. Mikäli olet kiinnostunut päivittämään ohjeistusta, otathan yhteyttä.

Nämä GIMP-ohjeet on julkaistu CC 3.0-lisenssin alla, joka sallii sen käytön, kopioinnin ja muokkauksen sekä kaupallisissa että ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Huomaa, että lisenssi ei salli kuitenkaan kirjoitusten suoraa kopiointia niin, että ne esittää omina teksteinään, eikä niiden laittamista minkään tekijänoikeusmerkinnän alle. Nämä säännöt täytyy aina mainita kopiointitapauksissa.

Oppaan alkuperäinen kirjoittaja on salaisuus, jonka vain asiaan vihkiytyneet tietävät:) Lisäksi oppaan edistämiseen on osallistunut suuri joukko vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä, josta suuri kiitos heille. Kuka tahansa voi jatkaa oppaan tai oppaan osan jatkokehittämistä joko sellaisenaan tai osana jotain muuta teosta tai esimerkiksi wikipedia-tyylistä sivustoa.

Terveisin, alkuperäinen kirjoittaja