Lento Lontooseen Search Love konferenssiin

Viikko Lontoossa markkinoinnin äärellä

Sateinen Helsinki vaihtuu sumuiseen Lontooseen kun matkustan Search Love konferenssiin. Ohjelmassa on kaksi päivänen konferenssi hakumarkkinoinnista ja analytiikasta, sekä kaksi päivää työskentelyä yhdessä Euroopan kovimman digi-toimiston Distilledin työntekijöiden kanssa.

Otan varaslähdön konferenssiin jo tänään illallistamalla yhdessä kaikkien konferenssin puhujien kanssa. Tämä illallistilaisuus on ehdottomasti parhaita verkostoitumistilaisuuksia, joissa olen koskaan ollut. Kahdesti Search Lovessa käyneenä kokemukseni illallistilaisuudesta ovat ainoastaan positiiviset.

Illallisella ovat mukana kaikki puhujat ja vain kourallinen vieraita yleisöstä, joten se on paras tapa tutustua muihin ammattilaisiin ja keskustella rauhassa hakumaailman kirkkaimpien tähtien kanssa. Henkilökohtaisesti odotan Unbouncen Oli Gardnerin ja SEER Interactiven Wil Reynoldsin tapaamista ja heidän kuulumisiaan maailmalta.

Konferenssissa on esiintymässä yhteensä 18 puhujaa eri puolilta maailmaa ja eri aloilta. Esitykset keskittyvät hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, analytiikkaan ja sosiaaliseen mediaan.

Konferenssin jälkeen vietän kaksi päivää yhdessä konferenssin järjestäjän Distilledin kanssa tutustuen heidän työskentelymalleihinsa ja tekemiseen.

Luvassa on siis informaationtäyteinen viikko ja paljon värikkäitä keskusteluita. Yrityksen nimi Distilled ja konferenssipaikkana The Brewery vihjaavat siitä, että muutama virkistävä juomakin saattaa olla tarjolla.

Kysy ja kyseenalaista!

Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä puhujille, niin voin välittää viestisi heille ja vastata seuraavassa bloggauksessa. Pyrin myös twiittaamaan ja päivittämään kuumimpia aiheita blogiin heti tuoreeltaan, joten pistä Twitterini seurantaan ja pysy kuulolla.

ari

Ari on verkkomarkkinoinnin kokenut konsultti ja työskentelee Marketing Clinicillä Senior Advisorina ja Offering Leadina. Hänellä on usean vuoden kokemus niin asiakaskonsultoinnista, kuin inhouse-tekemisestäkin. Ari keskittyy verkkoliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen (CX) kehitykseen hakukoneoptimoinnin (SEO) ja konversion kehittämiseen (CRO) avulla.