Konferenssi korkattu illallisen merkeissä

VIP Dinner on takana ja huomenna aloitetaan itse konferenssi. Olen todella fiiliksissä jo tästä illasta ja oli mukava tavata puhujia ja kanssavieraita.

Puhujia ja vieraita oli ripoteltu perinteisesti pöytiin joka toiselle jakkaralle, joten kaikki pääsivät haastamaan puhujia omilla kysymyksillään. Oma pöytäni oli varustettu melko kansainvälisellä osallistujalistalla ja puhujien lisäksi seurassani oli vieras Italiasta, Kanadasta, Venäjältä ja Hollannista.

Pöydissä oli intiimi tunnelma ja kaikkien kanssa pääsi keskustelemaan
Pöydissä oli intiimi tunnelma ja kaikkien kanssa pääsi keskustelemaan

Puhujista seurassani olivat Will Critchlow, joka on yksi Distilledin perustajista. Hän puhuu konferenssissa mobiilin vallankumouksesta ja sen uhasta. Jono Alderson, joka puhuu Word Press sivuston optimoinnista ja optimoinnista. Oma henkilökohtainen suosikkini Wil Reynolds, joka puhuu linkkien hankinnasta ja sosiaalisen median signaaleista big datan avulla. Iain Haywood, joka puhuu kilpailukampanjoiden optimoinnista ja pyörittämisestä. Myöhemmin ajatuksia vaihdettiin myös Googlen Justin Curtonin kanssa, joka toimii Googlen analytiikka evangelistana ja on tiimeineen kehittänyt muun muassa Google Tag Managerin.

Pöydässä vallitsi todella innokas tunnelma ja puhuttavaa riitti kaikilla jokaisen kanssa. Keskustelut velloivat Snap Chatista Afrikan drone kuljetuksiin ja Google Now palvelusta Pinterestiin. Todella hedelmällistä keskustelua ja henkilökohtaisesti tärkeitä kontakteita tuli taas luotua. Maailmalla löytyy kiinnostusta myös Suomen ja Ruotsin markkinoihin, joista tietenkin vaihdettiin ajatuksia ja yhteystietoja.

Innolla odotan mitä seuraavat kaksi päivää tuovat tullessaan. Ilta oli huikea aloitus hienolle konferenssille. Tulethan ensi kerralla mukaan?

ari

Ari on verkkomarkkinoinnin kokenut konsultti ja työskentelee Marketing Clinicillä Senior Advisorina ja Offering Leadina. Hänellä on usean vuoden kokemus niin asiakaskonsultoinnista, kuin inhouse-tekemisestäkin. Ari keskittyy verkkoliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen (CX) kehitykseen hakukoneoptimoinnin (SEO) ja konversion kehittämiseen (CRO) avulla.